TOTI ITALY

TOTI ITALY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toti Italy. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 23:02 Very helpfull stuff and pizza was tasty like always!!!
19 jun 2022 om 21:13 Waardeloos. Bijna 2 uur wachten. Dan klopt de bestelling niet en is het eten lauw.
19 jun 2022 om 11:53 Vriendelijke bezorger was op tijd en het eten was goed warm en lekker.
18 jun 2022 om 23:36 Heerlijke maaltijd, bezorging helaas niet binnen gestelde tijd
9 jun 2022 om 21:12 Ik heb afgehaald en het eten was echt lekker en goe warm.Zo leuk om te zien dat in de keuken echte italianse is ... het restaurant ziet er heel erg mooi er uit en de mederwerken zijn ook vriendelijk. Wij gaan zekker vakker bestellen en daar eten!!
6 jun 2022 om 22:41 Alles was top!
6 jun 2022 om 19:36 Absoluut geen prijs kwaliteitsverhouding. Grote afrader.
5 jun 2022 om 20:24 Eten was aangebrand en voor een tweede keer opgewarmd hierdoor was het eten van zeer slechte kwaliteit vind het ongelofelijk dat een restaurant spinazie meerderen malen opwarmt en duur verkoopt heb hier geen woorden voor
27 mei 2022 om 23:52 Eten kwam 15 min te vroeg helaas was gezelschap nog niet compleet dus heeft het 15 koud staan worden. qua smaak ook weinig aan. Voor ons niet meer.
26 mei 2022 om 22:04 Het eten was erg lekker alleen de extra bestelde salami in de pasta waren ze helaas vergeten. We werden slecht op de hoogte gehouden over de bezorgtijd bij thuisbezorgd stond na een half uur dat de bezorger onderweg en het duurde toen nog 45 min
26 mei 2022 om 20:58 Ik heb bijna 2 en half uur gewacht op mijn eten, sterker nog.. het is er nog steeds niet.. belachelijk! Hoe druk het ook is, bel je klanten even op, dan had ik ergens anders besteld of desnoods een boterham gesmeerd……
25 mei 2022 om 20:22 De pizza was oke, de "carbonara" was niet meer dan pasta met een paar spekjes en room en compleet smaakloos. Bezorger was een kwartier te vroeg, had geluk dat ik net thuis kwam.