TOTI ITALY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 486 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toti Italy. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2023 om 23:57 Al heel vaak besteld bij Toti maar het wordt steeds slechter helaas.. Deze keer was de laatste keer dat we er besteld hebben. Er zat totaal geen smaak aan en bovendien was het koud, niet eens lauw maar écht koud. Zonde van het geld!
29 nov 2023 om 19:03 Wederom heerlijk genoten van het eten . Prima verzorgd en erg lekker.
27 nov 2023 om 15:34 lekker als altijd en aardige bezorging
25 nov 2023 om 21:30 Altijd super lekkere pasta’s! Echt genieten. Goeie grote portie en precies op tijd
25 nov 2023 om 20:57 Vrij snel bezorgd, echter ipv een quatro formaggi een (veel goedkopere) margharita gekregen. Tevens zaten de extra bijbestelde olijven op de verkeerde pizza. Helaas de laatste keer voor ons
23 nov 2023 om 20:26 Wederom heerlijk gegeten.
13 nov 2023 om 20:02 heerlijke pizza
12 nov 2023 om 22:10 Fijn dat de bezorging een tracker had. Het eten was niet voor herhaling vatbaar. De pizza was slap en de ingrediënten waren er gewoon op gegooid zonder een verdeling. De pasta carbonara is uit een potje nog beter. Wij hebben het eten laten staan.
9 nov 2023 om 19:19 Heerlijk gegeten
8 nov 2023 om 20:24 Niet de kwaliteit die ik gewend ben van Toti. Slecht belegd, terwijl ik extra heb betaald voor opties bij mijn pizza. Daarnaast was de pizza koud en klef, ondanks de snelle bezorging.
7 nov 2023 om 0:18 mooi op tijd en verzorgd eten
6 nov 2023 om 19:53 bezorging zou er binnen 20 tot 45 minuten zijn. Dit werd al direct 55 minuten. Uiteindelijk bijna 1,5 uur op het eten moeten wachten en toen het er was waren ze een pizza vergeten.